Cautare bloguri

Gindul de duminica, 12 noiembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 11.11.2017 22:46:25

Gindul de duminica, 12 noiembrie 2017

Un Drept la replica primit de la Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne

Urmare a articolului semnat de Traian Horia, UM Doi S-un Sfert si stapanii de sclavi marginalizati de la Berevoesti, finantati non-guvernamental din aceleasi surse, aparut pe cristoiublog.ro in data de 6 noiembrie 2017, Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) ne-a trimis un drept la replica prefatat de urmatorul mail:

Buna ziua !
Stimate domnule Ion Cristoiu,
Va transmitem, anexat, un punct de vedere al unitatii noastre – Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne.
Va asiguram de intreaga noastra apreciere pentru activitatea jurnalistica si de deschidere pentru o corecta informare a cetatenilor.
Echipa de comunicare a DGPI.

Salutind inca o data transparenta unui Serviciu secret (pe care, intre noi fie vorba, l-am aparat de asalturile DNA), ii asiguram pe cei de la DGPI de intreaga noastra apreciere pentru activitatea depusa si pentru deschiderea fata de opinia publica.
Se obisnuieste in astfel de cazuri, in presa noastra de vanitati mari si salarii mici, sa se publice Dreptul la replica insotit de un comentariu redactional tifnos si nu de putine ori injurios.
In activitatea mea de 50 de ani de jurnalist, am detestat o astfel de smecherie. Adevarul – cred eu – se desprinde din confruntarea punctelor de vedere. Cititorul, caruia publicatia ii pune la dispozitie cele doua opinii in conflict, poate judeca si singur cine are dreptate.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-12-noiembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori