Cautare bloguri

Gindul de duminica, 13 mai 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 13.05.2018 00:27:38

Gindul de duminica, 13 mai 2018

Victor Ponta despre cum i s-a deschis dosarul la DNA.
Sebastian Ghita despre dedesubturile arestarii lui Toni Grebla.

In aceasta saptamina au fost date doua sentinte istorice menite a confirma ca lupta impotriva coruptiei a fost si este folosita pentru rafuieli politico – mafiote. Achitarea lui Victor Ponta a dus automat la recapitularea imprejurarilor in care i s-a deschis dosar penal fostului premier. Si evenimentele din 8 iunie 2015 au confirmat ca deschiderea dosarului a fost o Operatiune prin care s-a incercat debarcarea Guvernului Ponta pentru a i se oferi pe tipsie lui Klaus Iohannis Guvernul Meu. Achitarea lui Toni Grebla, fost judecator al CCR, plimbat in catuse prin fata intregii tari, victima unui dosar situat, prin absurditatea cu caprele pentru care demnitarul facuse un Grup infractional organizat, dincolo de hotarele imbecilitatii izvoritoare de comedie neagra, a fost confirmarea ca nu numai partidele politice, dar si institutii precum CCR devenisera teren de experimente anticonstitutionale pentru sergentii mesianici.

Despre momentele cind cei doi au intrat in masinaria Binomului SRI- DNA au fost aduse amanunte semnificative de Victor Ponta, in faimosul interviu de pe site-ul Stiri pe surse, si de Sebastian Ghita in interviul la fel de faimos acordat mie la Belgrad.
Incredintat ca amintirile celor doi au o deosebita valoare documentara, reproduc mai jos fragmentele din cele doua interviuri.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-13-mai-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori