Cautare bloguri

Gindul de joi, 11 ianuarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 10.01.2018 22:32:14

Gindul de joi, 11 ianuarie 2018

Rar mi-a fost dat sa vad pe cineva atit de devotat unei misiuni precum premierul Mihai Tudose! Misiunea de a asigura dezastrul Guvernarii PSD!

Stiti care e stirea zilei de marti, 9 ianuarie 2018?
Nu, nu va precipitati spre lumea politicii, nici macar spre lumea penalului devenit telenovela.
Stirea zilei nu e nici refuzul lui Mihai Tudose de a-l demite pe seful Politiei pe tara, desi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, lidera PSD, ca si premierul, a cerut asta, intr-un efort de a raspunde presiunii opiniei publice in chestiunea incredibila a politistului pedofil si violator, nici primirea de catre Klaus Iohannis, in conflict cu Constitutia si integritatea, a conducerii OMV, companie austriaca, dintre cele cu care se da huta presedintele, nici cea despre fisura ivita deja in ancheta Lucan.

Stirea zilei, stirea cu adevarat importanta, stirea cu sanse de a intra in istorie, vine ca de obicei din zona care scapa presei, politicii, si administratiei.
Vine din Romania reala.
Inaugurarea celor 12,5 kilometri de autostrada dintre Aiud si Decea, reprezentind lotul 3 al autostrazii de 70 de kilometri Sebes- Alba, a fost aminata pentru luna martie.

De ce?
Ne raspund articolele aparute ici colo in istorica zi de 9 ianuarie 2018:

Purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Serbanescu, a declarat, marti, presei, dupa inspectia pentru receptionarea lotului 3 al Autostrazii Sebes-Turda, ca anumite neconformitati descoperite in luna noiembrie 2017 s-au mentinut.

«Am constatat ca s-au mentinut anumite neconformitati descoperite si in luna noiembrie a anului trecut. ( )»

Constructorului i s-a pus in vedere sa remedieze deficientele constatate anul trecut, potrivit lui Serbanescu.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-11-ianuarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori