Cautare bloguri

Gindul de joi, 15 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 14.02.2018 22:49:17

Gindul de joi, 15 februarie 2018

Dezvaluirile Mihaelei Iorga confirma: Codruta Kovesi s-a implicat ilegal in dosarele politice ale DNA

Scriam in editia anterioara ca interviul dat de Mihaela Iorga Antenei 3 a continut dezvaluiri interesante din interiorul DNA, urmarite de mine din perspectiva celui care a sustinut si sustine in continuare ca sub conducerea Codrutei Kovesi DNA a fost tot ce vrei:
Organ de publicitate, organ de cultivare peste marginile normalului a personalitatii unui singur om – sefa Codruta Kovesi -, institutie de forta, axata pe terfelirea imaginii publice a celor tintiti de Binomul SRI-DNA, instrument de satisfacere a frustrarilor si sindromurile accentuate ale unei Persoane, Nepretuita, numai ceea ce i-a dat legea sa faca – sa investigheze si sa propuna pedepse in cazurile de coruptie, nu.

Depozitia Mihaelei Iorga are o valoare deosebita nu numai prin confirmarea ei de catre realitati, dar si – daca nu mai ales – prin ipostaza autoarei. Mihaela Iorga n-a fost in dispozitivul de blindate al DNA o simpla senila; ea a fost una dintre apropiatele Codrutei Kovesi, unul dintre procurorii care au anchetat cazuri politice grele.

Esenta acestor dezvaluiri consta in reafirmarea adevarului ca anumite dosare – cele politice – au fost si sint pilotate direct de Codruta Kovesi care, in dispretul Legii, a intervenit brutal in investigatia procurorului de caz.

In cazul Microsoft, Mihaela Iorga a facut dezvaluiri cruciale in acest sens.

Intr-un interviu publicitar acordat in 20 noiembrie 2014 U.M. Ziare.com, direct Colonelesei, Codruta Kovesi insista pe rolul hotaritor al denuntatorilor in declansarea acestui dosar:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-15-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori