Cautare bloguri

Gindul de joi, 7 decembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 06.12.2017 22:13:07

Gindul de joi, 7 decembrie 2017

Rusia Gate din SUA va impinge Romania sa fie si mai maidanez cu Federatia Rusa

Vineri, 1 decembrie 2017.
Toate agentiile de presa la nivel de planeta difuzeaza, in regim de Breaking News, aceasta stire:

Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a pledat vineri vinovat la acuzatia ca a facut declaratii false FBI cu privire la contactele sale cu diplomatul rus Serghei Kisliak.

Dupa obicei, aceleasi agentii adauga informatiei un text menit a reaminti cititorilor date pentru explicarea evenimentului:

Michael Flynn este primul oficial din administratia Trump si a patra persoana, in total, care va fi pusa sub acuzare in cadrul investigatiei facute de Robert Mueller cu privire la presupuse legaturi intre oficiali guvernamentali din Rusia si membri ai echipei lui Donald Trump, dar si pentru posibile incercari de a obstructiona ancheta sau infractiuni financiare.

Acest eveniment, ca si altele, a trecut neobservat la noi.
Mult mai importante s-au dovedit pentru opinia publica mult rivnitele certuri din PSD, Scandalul de Zita Baston facut in Parlament de Cosette Chichirau (dupa numele stiurlubatic, un fel de Adelaida Perjoiu din Caragiale), incaierarea dintre un tinar TeFeList si un batrin PSD-ist.
Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor! Vazuta de multi ca alegere a crestinismului intre cei destepti si cei prosti, invatatura nu intelege prin saraci cu duhul neghiobii, prostii, ci scutitii de cancerul luciditatii, pe cei care cred fara sa cerceteze.
Fericirea – o spune orice abecedar de viata – depinde si de capacitatea de iluzionare, de trairea vietii cu ochii inchisi. Daca nu esti lucid, daca nu vezi ce se intimpla in lumea din jur, esti un fericit. Din acest punct de vedere, dupa opinia mea, romanii au fost si sint unul dintre cele mai fericite popoare de pe planeta.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-7-decembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori