Cautare bloguri

Gindul de joi, 8 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 07.02.2018 22:20:47

Gindul de joi, 8 februarie 2018

PSD plateste pretul politicii intelese doar ca vrajeala

Pe vremuri, cind voiam sa ma amuz la nastrusniciile pe care le poate produce presa, ma uitam, mai ales dupa miezul noptii, la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Nu stiu ce mai face Dan Diaconescu acum, iesit din inchisoare. Se va apuca din nou de televiziune? Va face politica? Sau va face bani? Cu Letitia Badescu am vrut sa-i luam un interviu pe vremea cind zacea in inchisoare. Ne-a refuzat politicos. Nu voia sa-l vada lumea dupa gratii? Sau avea vreo intelegere cu Baietii sa stea pitit pentru a fi eliberat neconditionat?
Habar n-am.
Nu l-am mai vazut, vorba aia, de un car de ani.

Continui sa cred ca asa, in felul lui sugubat, Dan Diaconescu a revolutionat televiziunea postdecembrista prin coborirea ei la nivelul omului din suburbii.
Pina atunci o chestie cu papion, dar vino-incoace, televiziunea s-a democratizat, s-a accesibilizat. Iata ca la tv pot sa apara nu numai doctorii docenti si academicienii, dar si nea Gigel de la Scularie, purtator de opinii tari, pe care murea sa le impartaseasca si altora decit cei din curtea blocului!

Pe drept cuvint se spune ca si in presa, nimic nu dispare, totul se transforma.
A murit OTV?
Nu-i nimic.
S-a nascut Romania Tv.
Locul televiziunii lui Dan Diaconescu l-a luat, in amuzamentul meu stirnit de nastrusniciile presei, Romania Tv.

Printre nastrusniciile definitorii, Romania tv o are si pe cea de a plasa intre doua persoane prezente in studio una doar sub forma de poza, care, potrivit burtierei puse si jos si sus, si pe lateral, s-o vada omul si din camara, unde trage vinul dintr-o butelca, sa nu se acreasca, urmeaza sa vina in studio sau la telefon, intr-o chestiune fara nici o legatura cu cea abordata de invitatii fizici din platou.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-8-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori