Cautare bloguri

Gindul de luni, 11 iunie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 10.06.2018 20:36:11

Gindul de luni, 11 iunie 2018

Condusa de Hans Klemm, tutarul Lulutei, Ambasada SUA a aruncat o noua galeata cu laturi in capul romanilor

Simbata, 9 iunie 2018, au avut loc in Bucuresti trei manifestatii de strada, toate aprobate de Primarie in urma unor cereri facute, potrivit Legii, de catre organizatori.
Ultimul miting, cel al PSD, s-a incheiat la 22 si ceva.
O data cu acest miting a luat sfirsit si ziua celor trei mitinguri.
Atit mitingul PSD, cit si Marsul Diversitatii si Demonstratia de Noii Drepte, n-au fost noutati in Romania din ultima vreme. In fiecare an, adeptii ies in priveala in Bucuresti, dind curs unei mode venite din Occident. In fiecare an, in replica, Noua Dreapta organizeaza un miting de protest fata de spectacolul membrilor LGBT.

Mitingul PSD, indiferent de proportii, desfasurare si polemici stirnite, a fost un banal miting politic. Astfel de mitinguri au organizat toate partidele politice mai acatarii in postdecembrism. Toate au fost acuzate de adversari ca au fost rezultatul aducerii cu japca sau contracost, toate au dat prilejul liderilor efemeri sa se iluzioneze ca Poporul de partid ii iubeste, pentru a constata, dupa debarcare, ca iubirea Poporului de partid e una fata de functia de stab si nu fata de omul care detine functia. La mitingul PSD n-au fost incidente. Chestia cu laserul de pe peretele Guvernului mi s-a parut, prin raportare la mamutul politic care e PSD, ca urinarea unui soricel pe copita unui elefant. Acest fel de a face Opozitie la Majoritatea zdrobitoare detinuta de PSD, adus in politica de USR, partidul glumitelor ieftine de dormitor de cazarma, e totalmente contraproductiv. Cu Mamutul PSD nu te lupti siciindu-l cu biziit de musculita.
Nimic nou, asadar, in cuprinsul zilei de simbata.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-11-iunie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori