Cautare bloguri

Gindul de luni, 12 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 11.02.2018 23:50:15

Gindul de luni, 12 februarie 2018

Pentru o nascocire a DNA, Ecaterina Andronescu a fost spionata total timp de trei luni!

Dupa Rezolutia DNA in Dosarul Microsoft, am publicat un text in care-mi exprimam uluirea fata de reactia moale a celor terfeliti timp de patru ani ca penali, corupti, jefuitori ai averii statului.
Furios pe o asemenea blegeala mioritica, ma napusteam asupra Ecaterinei Andronescu cea mai nevinovata dintre victime, acuzind-o ca nu se revolta, nu se apuca cu miinile de tortile cerului pentru a-l trinti peste Codruta Kovesi, nu cere PSD, partidului din care face parte, o alta reactie decit plimbatul limbii peste mustata in genul lui Liviu Dragnea, ci se smiorcaie.

Am fost exagerat – mi-am spus recitindu-mi articolul.
Dupa aparitia lui am pus mina pe documentele care vizeaza Dosarul Ecaterina Andronescu.
Si dupa ce le-am studiat, mi-am spus ca n-am fost exagerat. Ca ar fi trebuit sa ma arat si mai revoltat de reactia Ecaterinei Andronescu, dar mai ales de reactia PSD.
Asta deoarece, documentele demonstreaza, fara tagada, ca in cazul Ecaterina Andronescu de la inceput, de la alcatuirea dosarului, DNA a stiut ca politiciana e nevinovata, dar ca, incalcind brutal legea, sfidind faptele, a pus-o sub urmarire penala pe lidera PSD transformind pe unul dintre putinii lideri PSD cinstiti, ocoliti de boala coruptiei si a imbogatirii fara masura, intr-o infractoare de talia lui Al. Capone.

Documentele de la Dosarul 187/ P/ 2013 cunoscut sub numele de Dosarul Microsoft aduc cu sine o prima surpriza. Desi trecuta in dosarul Microsoft alaturi de ceilalti opt acuzati, Ecaterina Andronescu n-are nici o legatura cu Afacerea acordarii de licente.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-12-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori