Cautare bloguri

Gindul de luni, 12 martie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 11.03.2018 21:39:27

Gindul de luni, 12 martie 2018

Liviu Dragnea a fost confirmat in functie prin aplauzele salii. Nici Nicolae Ceausescu nu si-ar fi permis asa ceva

Simbata, 10 martie 2018, s-a desfasurat la Bucuresti, la Sala Palatului, Congresul Extraordinar al PSD.
In afara Salii Palatului, prin Rares Bogdan, Realitatea Tv a regizat un scandal de maidan, transmis in direct, avind drept scop vadit bruierea prin galagie de Strada a Congresului.
N-a reusit decit sa coboare presa si mai jos decit se afla pina acum prin implicarea de chibit in chelfaneala politica din Romania, o premiera nenorocita in istoria postdecembrista.
Daca Opozitia ar avea o minima inteligenta politica ar protesta la CNA impotriva unor astfel de derapaje inadmisibile.

Realitatea Tv a deschis drumul diversiunilor regizate de presa adversara in fata salilor in care se desfasoara actiuni tinind strict de viata interna a unui partid.
Azi fost PSD.
Miine poate fi PNL sau PMP sau chiar USR.
Daca n-as sti cine finanteaza Realitatea Tv as crede ca scandalul a fost platit de Liviu Dragnea.
Asta pentru ca el a servit din plin presedintelui PSD:
1. L-a victimizat din nou in fata propriului electorat si chiar a electoratului neutru, pentru ca orice om minim educat n-a putut decit sa se intrebe: Ce au Astia cu Liviu Dragnea de au ajuns sa puna la cale un taraboi de tate in fata salii unde PSD isi tinea Congresul?
2. A abatut in mod diversionist atentia de la lucrurile grave, unele chiar aberante, petrecute la Congres in cinstea intereselor personale ale lui Liviu Dragnea.

De pe rafturile care gazduiesc lucrari despre Istoria comunismului in Romania din biblioteca de acasa am luat la intimplare unul dintre volumele tiparite dupa tinerea unui Congres al PCR.
L-am nimerit pe cel intitulat Congresul al XI-lea al Partidului Comunist Roman – 25-28 noiembrie 1974 – aparut la Editura Politica (Mamaica Editurii Humanitas de azi) in 1975.

Repet ce-am mai spus si am mai scris.
Din punctul de vedere al procedurilor obligatoriu a fi respectate de un partid, PCR nu diferea cu nimic de un partid din Romania democrata.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-12-martie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori