Cautare bloguri

Gindul de luni, 13 august 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 12.08.2018 20:48:53

Gindul de luni, 13 august 2018

Operatiunea Mortul continua. Cu sprijinul – voit sau nu – al Jandarmeriei romane

Sint si eu de-acord cu Dan Andronic, din comentariul semnat in Evenimentul zilei ca zilele Vioricai  Dancila in fruntea Guvernului sint numarate. Merg mai departe decit Dan Andronic si spun:
Trebuie sa fie numarate.
Si nu numai ale Vioricai Dancila in fruntea Guvernului, dar si ale lui Liviu Dragnea in fruntea PSD. Asa cum am mai scris de zeci de ori pina acum din ianuarie 2017, Liviu Dragnea e principalul raspunzator de un fapt intilnit in Istorie doar cind Ghinionul aduce in fruntea unei tari, a unui partid, a unei armate, a omului nepotrivit:
Risipirea prosteasca a uriasei zestre politice date majoritatii PSD-ALDE prin alegerile din decembrie 2016.

In curind se implinesc doi ani de la alegerile din 2016. Majoritatea asta, zdrobitoare in Parlament si in administratia locala, n-a reusit nici macar sa inaugureze un metru de autostrada. Cum sa mai vorbim de transformarea tarii din temelii?
Principala cauza a acestui dezastru o reprezinta – cum de atitea ori am scris si am zis – incredibila incapatinare a lui Liviu Dragnea de a fi el, din umbra si din lumina, Seful, Jupinul, Stapinul. Dublata de o suspiciune bolnavicioasa, aceasta incapatinare a dus la situatia hiita a Puterii.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-13-august-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori