Cautare bloguri

Gindul de marti, 13 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 12.02.2018 22:01:46

Gindul de marti, 13 februarie 2018

Falsificarea probelor – Operatiune tipica Binomului SRI-DNA

Il credeam pe Sebastian Ghita un tip destept. Pina duminica seara, cind a acceptat sa i se ia prin telefon un interviu de catre Mihai Gadea si Mircea Badea la Sinteza zilei de la Antena 3, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma despre cum s-au nascocit si plantat probe intr-un dosar administrat de Unitatea de elita a DNA de la Ploiesti (citat din Codruta Kovesi n. n.). Interventia lui Sebastian Ghita avea din start o dubla valoarea insemnata:

Era prima sa iesire in public (fie si cu vocea) dupa intrarea in Silenzio Tampa de vreun an si ceva.

Se referea la importanta dezvaluirilor lui Vlad Cosma pentru adevarul despre folosirea luptei impotriva coruptiei in rafuielile politico- mafiote dimbovitene.

Cei doi (de ce fac Mihai Gadea si Mircea de la un timp emisiuni in cuplu, unul singur n-are energia si intelingenta de a duce o emisiune de la un capat la altul ?) s-au dat peste cap sa faca terci interventia lui Sebastian Ghita astfel incit nu numai din interviu, dar si din dezvaluirile lui Vlad Cosma sa nu se inteleaga mare lucru.

Mircea Badea, deoarece a intrat in emisiune total nepregatit, fara a avea habar despre ce dosar era vorba in dezvaluiri, pentru ca nu citeste, se bazeaza doar pe talentul sau de actor.

Mihai Gadea, pentru ca avea misiunea sa traga frina de mina atit prin deraierea emisiunii in porumbistea telenovelei de tip turcesc, cit si prin evitarea cu orice pret a semnificatiilor politice grave ale dezvaluirii, intre care principala il viza pe Klaus Iohannis caruia Binomul SRI-DNA ii fagaduise, dupa alegerile din 2016, Guvernul Meu! Pentru Mihai Gadea trimiterea la Klaus Iohannis ar fi insemnat depasirea primejdioasa a misiunii pentru care primise stickul.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-13-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori