Cautare bloguri

Gindul de marti, 13 martie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 12.03.2018 20:14:41

Gindul de marti, 13 martie 2018

Liviu Dragnea sau iluzia tronului securizat prin Congresul PSD

Singurul document mai acatarii al Congresului Extraordinar al PSD de simbata, 10 martie 2018, a fost Discursul amplu, de peste 20 de pagini, tinut de Liviu Dragnea la ceea ce am putea numi primul punct al ordinii de zi.
Ca orice partid care se respecta PSD are un site oficial http://www.psd.ro.
Potrivit Statutului, dar si bunului simt, site-ul ar trebui sa puna la dispozitia celor care-l acceseaza informatii si documente semnificative din viata si activitatea partidului.

Neindoielnic, un Congres, chiar si unul la care invitat de onoare a fost posibila sotie a lui Liviu Dragnea, prin virsta si posibila membra a Organizatiei de tineret a partidului, plasata in primul rind, intre premierul Viorica Dancila si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, numai si numai – vorba Gabrielei Firea – pentru ca e iubita domnului presedinte al Partidului si, in aceasta ipostaza, e pentru PSD-isti mai pretioasa decit Inelul din The Lord of the Rings, trebuie sa se regaseasca intii si-ntii ca reflectare pe site-ul oficial al partidului. Nu numai pentru ca de aia s-a infiintat acest site, dar si pentru ca, lipsit de obsesia comercialului, el isi poate permite sa publice si fapte si documente tinind strict de viata interna a partidului.

De la Congres au trecut deja trei zile.
Nici pina acum principalul Document n-a fost postat pe site-ul oficial al PSD.
Mai mult pe site-ul oficial Congresul Extraordinar e reflectat printr-un singur material – un grupaj de poze. Nici urma de documente, de rezultate ale votului si mai ales de o relatare oficiala, sub forma unui comunicat.

Congresul Extraordinar s-a vrut si ca un nou impuls dat activitatii PSD, inclusiv in domeniul comunicarii publice. Asa de bine a fost dat impulsul ca la trei zile dupa Congres cine vrea, ca mine, sa ia contact cu documentele Congresului, cu faptele acestuia relatate din punct de vedere oficial, risca sa ramina cu buzele umflate. Pai daca intr-un domeniu atit de lesne de stapinit cum e comunicarea prin intermediul site-ului, dupa Congres nu s-a schimbat nimic in bine, lehamitatea moldo-valaha continuind sa-si spuna cuvintul, ce sa ne mai asteptam in alte domenii, in care PSD se confrunta cu situatii mult mai dure?

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-13-martie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori