Cautare bloguri

Gindul de marti, 14 noiembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 13.11.2017 19:58:02

Gindul de marti, 14 noiembrie 2017

Daca vrea sa cistige Razboiul cu Statul Paralel, PSD trebuie sa renunte la Liviu Dragnea

Luni, 13 noiembrie 2017, dupa convocarea la DNA, prefatata de presa noastra cu trimbite mai dihai decit cele folosite la anuntarea taierii capului pe butuc, la Instanbul, domnitorului ghiaur, s-a dat publicitatii deschiderea unui dosar penal lui Liviu Dragnea acuzat de o infractiune de coruptie petrecuta in 2002, cu 15 ani in urma, de pe vremea cind era bunica fata si Codruta Kovesi, fetita dulce a tatucului procuror comunist.

Deschiderea unui dosar pentru o infractiune petrecuta in antichitatea post decembrismului e deja un tic al DNA.
Asa cum am mai scris, unul dintre instrumentele prin care Binomul SRI-DNA si-a impus dictatura pe sest a fost si practica tinerii dosarelor in sertare, la dospit. Practic, cred ca putini sint politicienii romani, dintre cei pe care nici macar n-au fost nici macar conceputi, carora sa nu li se fi pus in sertare documente pe cale de a primi doar o coperta pentru a deveni dosar penal. Cind interesele politico- mafiote ale Binomului o cer, filele devin dosar si politicianul sau jurnalistul devine pe loc penal.

Vestea punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de catre DNA nu m-a luat prin surprindere.
Ba chiar, sincer sa fiu, mi-a stirnit o oarecare jubilatie:
Cea a unuia care vede cum i se indeplinesc profetiile.
La putin timp dupa propulsarea lui Mihai Tudose in fruntea Guvernului, mi-am spus ca pentru Liviu Dragnea Ceasul a inceput sa ticaie.

Nu trebuia cine stie ce agerime a mintii, pentru a-ti da seama ca Rasturnarea Guvernului Sorin Grindeanu fusese marea, uriasa capcana intinsa lui Liviu Dragnea. Decizia de inlaturare a lui Sorin Grindeanu a stupefiat prin caracteru-i neasteptat. Experienta imi spunea ca atit Liviu Dragnea, cit si Sorin Grindeanu au fost manipulati cu abilitate de Statul paralel prin oameni infiltrati in anturaj. In cazul lui Liviu Dragnea n-a fost prea greu. Orice sergent major din Servicii ii stia, in cadrul profilului, principala slabiciune:
Suspiciunea paranoica.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-14-noiembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori