Cautare bloguri

Gindul de marti, 15 mai 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 14.05.2018 19:19:26

Gindul de marti, 15 mai 2018

Omul Elena Udrea a ucis omul politic Elena Udrea

Spunind ca n-am stiut de plecarea Elenei Udrea spre Costa Rica, nu cred ca vreun cititor m-ar banui ca mint. Asa cum a aratat fosta candidata la Presedentie in cadrul interviului luat de mine si Mihai Gadea la Sinteza zilei de joi, 10 mai 2018, seara, plecarea a fost o operatiune discreta, calculata dupa sansele oferite de Costa Rica unui refugiat politic. E greu de imaginat ca Elena Udrea si-ar fi marturisit intentia de plecare unei persoane ca mine, totalmente straine, desi ca jurnalist am sprijinit-o si am aparat-o, ba chiar am acceptat sa fiu un fel de garant al securitatii jurnalului pe care l-a scris ea.

Lucrurile se schimba daca afirm ca decizia Elenei Udrea de a ramine in Costa Rica m-a surprins. Si nu oricum, ci tare de tot. Altfel spus, s-ar putea ca unii cititori se nu creada o astfel de afirmatie. Eu insa, constient ca risc sa-i dezamagesc pe unii, voi spune ca multe lucruri mi-as fi imaginat despre Elena Udrea, dar ca la un moment dat va anunta raminerea in Costa Rica in calitate de refugiat politic, nici in profetiile cele mai negre nu mi-as fi imaginat. Din cite isi amintesc cititorii, la un moment dat, cind Elena Udrea se afla impreuna cu Alina Bica in Costa Rica, s-a dat stirea, ca fiind din surse, ca fosta sefa a PMP, va ramine in Costa Rica. Pina la confirmarea stirii de chiar Elena Udrea, am fost convins ca e o intoxicare. Si nu o intoxicare ivita din nevoia presei de a nascoci stiri bomba pentru a-si mari succesul comercial, ci una mesterita de Binomul SRI-DNA.

Nu intimplator am pus ceea ce consideram a fi o intoxicare pe seama unei operatiuni mesterite de Sistem. Elena Udrea si Alina Bica au plecat in America Latina in toiul bataliei duse de o mica oaste alcatuita din politicieni si jurnalisti impotriva abuzurilor comise de Sistem in numele luptei impotriva coruptiei, lupta care a constituit temeiul pentru rafuieli politico-mafiote.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-15-mai-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori