Cautare bloguri

Gindul de marti, 6 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 05.02.2018 21:19:58

Gindul de marti, 6 februarie 2018

Prescrierea – ultima smecherie prin care Codruta Kovesi ascunde folosirea luptei impotriva coruptiei pentru rafuieli politico-mafiote

Pe vremuri, prin iarmaroacele noastre niste smecheri trageau pe sfoara publicul credul, pentru ca era analfabet, cu spectacole de bilci in care afara se publicitau chestii fantantastice, ne mai vazute, de la femeia cu barba pina la sarpele care se stergea la gura dupa ce halea, iar inauntru se gasea, dupa platirea intrarii, o banala amenajare de paie cu balega.
Astfel prostilor li se lua banul.

DNA ne ia banul prin sumele uriase scoase din buget pentru privilegiile unice in felul lor pe plan european ale procurorilor DNA, in frunte cu Codruta Kovesi.
Ca si smecherii din iarmaroace, procurorii DNA ne dau in schimb dezastre in materie de dosare prin care se investigheaza coruptia.

Dosarul Microsoft e un excelent exemplu.
Din 26 septembrie 2014 si pina azi, Dosarul Microsoft a fost obiectul unei publicitati cum rar se intilneste in spatiul universal al investigatiilor.
Divizia Presa a Binomului SRI-DNA l-a prezentat drept un nou si stralucit exemplu de curaj al Codrutei Kovesi de a se lua la trinta cu balaurul coruptiei.

Prin publicatiile occidentale, carora DNA le plateste publicitate grasa din fonduri obscure, cu ajutorul SIE, Dosarul a fost dat drept noua dovada ca Romania e corupta pina in maduva oaselor, astfel incit Puterile Garante trebuie s-o tina in functie pe Codruta Kovesi, luptatoarea neinfricata impotriva coruptiei pina la moarte si chiar dincolo de ea, daca ne gindim ca duhul ei ar putea pluti prin spatiul intergalactic.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-6-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori