Cautare bloguri

Gindul de marti, 8 mai 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 07.05.2018 20:56:38

Gindul de marti, 8 mai 2018

Sa mai spuna cineva ca Augustin Lazar lucreaza doar pentru Klaus Iohannis!

Vineri, 4 mai 2018, intreaga presa a difuzat urmatoarea stire:

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri surse judiciare.

Acestor rinduri seci, preluate de mine dupa Agerpres, fiecare site si fiecare televiziune de stiri le-au adaugat amanunte – din surse, unele judiciare, altele de la ministerul de Interne -, toate sub semnul imposibilitatii de a le verifica si prin urmare lesne de suspectat ca fiind nascociri din redactie, in genul celor ale lui Caracudi din Cismigiu.

Din aceste amanunte se intelege ca e vorba de dosarul deschis de Parchetul General in 29 noiembrie 2017, ca urmare a plingerii facute de Carmen Dan, ministru de Interne, privind violarea domiciului sau si violarea vietii sale private, dosar poreclit al Microfonului descoperit in apartamentul ministrului.

Serios cum sint cind vine vorba de documentare, am vrut sa vad sursa oficiala a stirii. Altfel spus, Documentul prin care Parchetul general informa opinia publica despre clasarea dosarului.

M-am gindit ca trebuie sa existe asa ceva fie si pentru ca deschiderea dosarului a beneficiat de o ampla mediatizare din partea Parchetului General. Astfel pe 29 noiembrie 2017, presei autohtone i se trimitea, din partea Parchetului, un Comunicat in care se spunea:

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-8-mai-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori