Cautare bloguri

Gindul de marti, 9 ianuarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 08.01.2018 20:55:36

Gindul de marti, 9 ianuarie 2018

Romania – tara unde oamenii accepta bucurosi sa fie spionati de Servicii!

Am scris intr-un numar anterior despre gravitatea deosebita a faptelor dezvaluite de Daniel Dragomir prin reproducerea a doua documente semnate de doi judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie:
Corina Jijiie si Horia Valentin Selaru.

Documentele, descrise de mine pe larg, erau doua mandate de supraveghere tehnica de catre SRI, solicitate si obtinute de DNA, prin care 80 de persoane – cele mai multe dintre ele politicieni – erau supravegheate video si audio timp de 30 de zile, intre 4 iulie 2014 si 2 august 2014. Respectivele persoane, carora li s-au adaugat si altele, au fost supravegheate tehnic mai departe de SRI, in cadrul colaborarii Binom – ale cu DNA, intre 2 octombrie 2014 si 31 octombrie 2014.

Simpla privire asupra perioadelor de spionare arata ca Operatiunea a avut loc in plina campanie pentru prezidentialele din 2014.
Nu incape vorba – scriam in textul anterior – ca in cazul acestor mandate ne-am intilnit cu ceea ce eu am denuntat a fi si este inca Folosirea luptei impotriva coruptiei ca pretext pentru rafuieli politico-mafiote.

Supravegherea tehnica a fost reclamata si obtinuta in dosare de investigare a unor presupuse fapte de coruptie.
In realitate, mandatele au fost cerute si obtinute pentru ca SRI-ul sa poata obtine, cu acoperire legala, informatii pretioase din tabara adversarului lui Klaus Iohannis in batalia electorala din 2014. Favorit al Binomului SRI-DNA, candidatul Klaus Iohannis nici macar nu s-a ostenit sa desfasoare o minima campanie electorala. L-a facut presedinte Sistemul institutiilor de forta, care aveau nevoie la Cotroceni de o Rata mecanica, dupa un Traian Basescu mereu preocupat sa calareasca Sistemul.

Despre folosirea luptei impotriva Coruptiei pentru a obtine, sub acoperire legala, dreptul de a spiona in campania electorala, am mai scris.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-9-ianuarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori