Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 10 ianuarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 09.01.2018 21:09:41

Gindul de miercuri, 10 ianuarie 2018

Cum sedinta CExN de luni nu le-a fost de ajuns ca sa se ia de par, liderii PSD au mai convocat una!

Luni, 8 ianuarie 2018, a avut loc la sediul din Kisselef, sedinta Comitetului Executiv National al PSD.
Potrivit Statutului, Comitetul Executiv National este structura de conducere si de decizie al partidului care coordoneaza activitatea partidului intre Congresele PSD.

Sintem la finele unui an – 2017 – si la inceputul altuia – 2018.
Partidul Social Democrat e partid de Guvernamint. Dupa alegerile din 2016, cistigate de PSD la un scor zdrobitor, PSD poate fi considerat, ca putere, asemanator PCR de pe vremuri. Chiar daca Legea Fundamentala n-a fost modificata inca pentru a inscrie rolul conducator al PSD, totusi, conditiile de dupa ultimele alegeri parlamentare – un presedinte de mamaliga, o Opozitie pe cit de slabanoaga ca forta parlamentara, pe atit de penibila ca actiune, o presa in pozitie de Drepti – indreptatesc ipoteza ca luni, 8 ianuarie 2018, a avut loc la Bucuresti reuniunea semnificativa a unui partid de care depinde Romania lui 2018.

Nu sint nici pro-PSD, nici anti-PSD.
Sint cetatean al acestei tari.
Si, in aceasta ipostaza, e normal sa ma interesez pentru ce teme majore s-a reunit cel mai important organism de conducere colectiva a partidului de Guvernamint acum, in primele zile ale noului an, si ce decizii s-au luat in legatura cu aceste teme.
Spun teme majore, pentru ca, e la mintea cocosului, Comitetul Executiv National al PSD nu se poate reuni in genul Hai sa ne vedem si noi luni daca n-ai altceva mai bun de facut, eventual bem si o cafea impreuna!

Potrivit Statului, CExN al PSD e alcatuit din membrii Biroului Permanent National, cu drept de vot; liderii grupurilor parlamentare; liderul PSD din Parlamentul European; presedintii organizatiilor judetene / de sector ale PSD; presedintele organizatiei municipale PSD Bucuresti; presedinte PSD Diaspora; presedinte PSD Republica Moldova;presedinti ai TSD, OFSD, OPSD, LAL, PES Activists Romania.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-10-ianuarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori