Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 11 aprilie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 10.04.2018 20:14:55

Gindul de miercuri, 11 aprilie 2018

Ce parere are actuala conducere a SRI? Sunt tradatori toti cei care dezvaluie public abuzurile de Politie politica ale Serviciului?!

De regula Saptamina Patimilor e una lipsita de evenimente mediatice iesite din comun, dintre cele din care infloresc succesiuni de Breaking news-uri.
Cu cit ne apropiem de Pasti sau, mai nou, de minivacanta de Pasti, ulterioara minivacantei de 24 ianuarie si antecesoare minicavantei de 1 mai, Romania din ultimii ani traind intr-un lung sir de minivacante, cu atit viata publica cade in hibernare, lasind locul eternelor buletine meteo, buletine privind starea drumurilor si buletine medicale despre pericolul halirii nemasurate.

Anul acesta, anul Pastelui timpuriu, Saptamina Patimilor a facut exceptie de la Legea somnolentei in plan mediatic.
Joi, 5 aprilie 2018, s-a ivit in spatiul public unul dintre cele mai mediatizate citate postdecembriste dintr-o vorbire a unui om viu.
Nu apartine unui politician, nici unui publicist, nici macar unei starlete, ca sa nu ne mire taraboiul stirnit.
Apartine unui general SRI trecut in rezerva cu un an in urma, spre surpriza generala:
Florian Coldea, fostul prim adjunct al directorului SRI, timp de peste un deceniu, unul dintre cei mai longevivi sefi militari din serviciile noastre secrete.

Joi, 5 aprilie 2018, la finele unei noi runde de audieri la Comisia SRI, potrivit unei intelegeri dubioase cu seful Comisiei, Florian Coldea a dat citire unui text scris.
Din acest text a fost extras si prajit in tigaile senzationalului, citatul deja celebru.
Inainte de lua in dezbatere citatul provocator de Scandal, se cuvine a mentiona, pentru intelegerea gestului asumat de Florian Coldea, ca:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-11-aprilie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori