Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 15 noiembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 14.11.2017 18:30:30

Gindul de miercuri, 15 noiembrie 2017

SPP-ul lui Lucian Pahontu – oficina de spionare a demnitarilor de catre Klaus Iohannis

Marti, 14 noiembrie 2017, pe la prinz, Madalina Dobrovolschi, cunoscuta inainte de maritis ca Madalina Puscalau (o intrebare de om curios – cind o divorta de Dobrovolchi si o sa se marite cu un altul, o sa-si schimbe iar numele?!), a tinut o conferinta de presa.
Din tot caltabosul de vorbe, am retinut mai intii saritul in ajutorul Guvernului Mihai Tudose, mai bine zis, al premierului Meu, Mihai Tudose, prin denuntarea Motiunii de cenzura angajate de PNL ca fiind o tentativa de a clatina stabilitatea tarii, care tara, vorba FSN-istelor cu poseta de pe vremuri, are nevoie de liniste.

Atacarea Motiunii de cenzura a fost un raspuns la intrebarea pusa de o duduie din haremul mediatic al Antenei 3:

Andreea Popa, Antena 3: Care este opinia presedintelui Klaus Iohannis asupra a ceea ce se intampla acum pe scena politica, in conditiile in care PNL a anuntat ca va depune o motiune de cenzura si incepe abia acum sa caute sustinere pentru aceasta?

Ati remarcat derapajul de la linia de obiectivitate care deosebeste presa de chibitareala la table?
Un jurnalist adevarat se multumea sa se intereseze doar de opinia presedintelui fata de Motiunea de cenzura a PNL.
Duduia a gasit de cuviinta insa sa faca nitica propaganda impotriva PNL, partid care vrea sa-l dea jos pe Mihai Tudose, unul dintre personajele indragite de Trustul lui Dan Voiculescu, adaugind in chip pamfletar si incepe abia acum sa caute ..
Intrebarea a fost pusa cu tendinta, prin inlocuirea curiozitatii de gazetar cu gifiiala de activist, si pentru ca era aranjata cu Administratia prezidentiala sa fie pusa astfel incit atit intrebarea, cit si raspunsul sa faca sa para hazardata Motiunea PNL impotriva lui Mihai Tudose:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-15-noiembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori