Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 16 mai 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 15.05.2018 21:14:54

Gindul de miercuri, 16 mai 2018

Cum a ratat PSD sansa achitarii lui Victor Ponta

Pe Anca Mireanu, de la PSnews, despre care am scris fara s-o stiu, am intilnit-o joi seara, in holul de la Antena 3. Holurile si salile de asteptare de la televiziuni au fost pentru mine in deceniile de exercitiu televizionistic, un prilej, fericit sau nefericit, depinde de imprejurari, de a ma intilni cu persoane mai mult sau mai putin simpatice mie. Anca Mireanu ma surprinsese cu un comentariu exceptional la raspunsurile lui Sebastian Ghita din interviul meu, pus de unii sub semnul intrebarii, pentru ca nu continea momentul capului in gura administrat in direct penalului fugit din Romania in numele Monicai Macovei de la Bruxelles. Am remarcat in scris acest comentariu, superior altora prin stradania de a descoperi semnificatii generale acolo unde de obicei se vad doar maruntisuri. La Antena 3 persoanele noastre fizice s-au intilnit, si cu prilejul cunostintei reciproce, la initiativa Ancai Mireanu, venind vorba de laudele mele, distinsa mi-a raspuns ca ea nu e jurnalista. Da, nu e jurnalista in sensul capatat azi de notiunea de jurnalist, acoperind analfabetismul mascat de agresivitate, tendentiozitate si fomism. In sensul adevarat al notiunii de jurnalist, da, ea e o membra a breslei noastre.

Lectura unui nou comentariu de pe PSnews, Cazul Ponta, hirtie de turnesol pentru lupta anti-abuzuri a PSD. Premisele unui razboi fratricid, ma obliga s-o invidiez, pentru ca mi-a luat-o inainte cu o observatie desprinsa din Achitarea lui Victor Ponta:
Achitarea lui Victor Ponta a venit in dupa-amiaza zilei de 10 mai ca un eveniment complet neasteptat, cel putin pentru cei nefamiliarizati cu elementele dosarului.</i

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-16-mai-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori