Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 7 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 06.02.2018 20:49:02

Gindul de miercuri, 7 februarie 2018

Marian Pentrache sau cum cum se scoate din joc un politician cu ajutorul DNA

Urmind logica Scandalurilor romanesti – scinteie-foc-valvataie de proportii, de-ti vine sa faci Breaking news cu Raed Arafat in direct, stingere brusca si fara urme, nici macar de cenusa – cel numit dezastrul Dosarului Microsoft a trecut. Codruta Kovesi a scapat din nou. Intre timp, pe post de tiribomba, Euronews a difuzat un material publicitar de un limbism gretos, cum rar se intilneste pina si la televiziunile clanurilor traficantilor de droguri cind e vorba de nevasta Bossului. Printre alte secvente in care Codruta Kovesi e scaldata contracost din cap pina in picioare, fara a fi dezbracata (si-o imagineaza cineva nuda? Doamne fereste!), se numara si cea in care Arhanghelina luptei impotriva coruptie joaca baschet cu mingea in birou, la cererea postului Euronews, care a tinut s-o umanizeze de parca urma s-o marite. Mare e gradina Domnului si mai ales mare e dispobilitatea jurnalismului de a sluji cu limba!

Scandalul Microsoft a impins in plan secund un fapt din care, daca n-ar fi fost Dosarul cu pricina si mai ales pis-pisismul ca mod de a fi al barbatilor nostri politici, ar fi putut isca un Taraboi mai mare decit cel al besicai sparte numite investigatia DNA in cazul Microsoft.
La cererea site-ului Stiri pe surse (doar la cererea site-ului, nu din proprie initiativa, cum ar fi fost de asteptat la o institutie moarta sa-si trimbiteze intimplarile cind acestea sunt de succes), DNA a facut precizari in legatura cu dosarul Marian Petrache din 17 februarie 2017:

La data de 09 ianuarie 2018, in dosarul la care faceti referire, procurorii din cadrul DNA au dispus solutia clasarii fata de persoana mentionata pentru savirsirea infractiunilor de luare de mita si santaj intrucit faptele nu exista, deoarece, in cauza, nu au fost descoperite probe care sa stabileasca o legatura intre foloasele primite de inculpat si anumite actiuni sau inactiuni ale acestuia, din perspectiva calitatii sale de secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care sa-i produca anumite beneficii martorului.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-7-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori