Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 8 noiembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 07.11.2017 21:06:20

Gindul de miercuri, 8 noiembrie 2017

Cum ne piraste George Maior americanilor ca suntem oamenii rusilor

Pe 2 noiembrie 2017 la sediul CEPA din Washington D.C., Centrul pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA) si Centrul Pentru Participare Civica si Democratie (CPD) din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) au organizat un eveniment dedicat analizei narativelor anti-occidentale si dezinformarii de inspiratie rusa practicate in Romania.
La manifestare sau la actiune, ca sa ma exprim in termenii UTC-isti de pe vremea mea, a participat si ambasadorul Romaniei la Washington D.C., George Cristian Maior.
Nu numai c-a participat, dar a si tinut o cuvintare.

Stirea despre rostirile lui George Maior la o reuniune despre care noi, cei care nu frecventam SNSPA, acest Stefan Gheorghiu al Lagarului capitalist de azi, habar n-am avut, si-a facut aparitia, prin metoda copy paste, de sorginte corporatista, pe mai multe site-uri.
Cum nu cred o iota din biiguielile presei noastre de fatuce si gugustiuci, multe asa zise stiri fiind scrise cu gindul la hamburgerul de la MacDonald, am mers la sursa primara, cum ar spune cercetatoriii, in cazul de fata, site-ul Ambasadei noastre in SUA. La rubrica intitulata – anapoda – Actualitatea ambasadei, am dat peste un Comunicat postat pe 2 noiembrie 2017.
Pentru a ne convinge ca da, la reuniune a fost si a tinut o cuvintare ambasadorul nostru la Washington, Textul e prefatat, ca o cuconita interbelica de o ditamai palaria, de o poza reprezentind o masa lunga, cu persoane fizice situate fata in fata, ca la nunta, unele prefacindu-se ca-l asculta pe George Maior, in plin exercitiu de stat in fund.

Despre ce vorbeste George Maior, ambasadorul Romaniei in America?
Ne raspunde intr-o prima instanta, titlul dat Comunicatului de distinsii scriitori de la Ambasada:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-8-noiembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori