Cautare bloguri

Gindul de miercuri, 9 august 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 08.08.2017 22:48:42

Gindul de miercuri, 9 august 2017

Topul neroziilor facute/spuse cu ochii larg deschisi
Cod rosu de prostie! Generalii SRI proaspat pensionati pot vorbi acum liber in public!

1. 
La Festivalul de Film si Istorii de la Risnov, un documentar despre ISIS a fost urmat, potrivit paginii de Facebook a manifestarii, de un panel despre Globalizarea terorismului, sustinut de general de brigada (r) Sorin Gabriel Cozma, fostul sef al Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din Serviciul Roman de Informatii. Proaspat pensionat din SRI, generalul a infiorat opinia publica interna si internationala cu aceasta viziune apocaliptica despre o Romanie luata cu asalt de imigranti:

Valurile de imigranti vor lovi si Romania. E Romania pregatita sa primeasca 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au patimit foarte mult in tarile lor. Vom fi sau nu pregatiti? Va trebui sa dam un raspuns la problema aceasta. Avem o lipsa de forta de munca acuta. Istoric, Romania nu s-a mai confruntat cu asemenea pregatita (sic!). Sintem pregatiti sa facem switch-ul?

Autorul acestei viziuni de OTV al geopoliticii e nimeni altul decit fostul sef al unuia dintre cele mai importante Directii din SRI. Serviciul Roman de Informatii tine de ceea ce de la sumerieni incoace se numeste Intelligence. Activitatile de Intelligence, cum le zice si porecla, presupun inainte de toate punerea la lucru a capului.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-9-august-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori