Cautare bloguri

Gindul de simbata, 10 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 09.02.2018 20:50:07

Gindul de simbata, 10 februarie 2018

TVR efectueaza o cercetare in legatura cu presupuse conexiuni intre reporterul Televiziunii Publice, Alexandru Costache si Serviciul Roman de Informatii

Text si foto: Traian Horia

In anul 2008, ministrul de Finante francez, Christine Lagarde, aproba efectuarea unei plati ilegale masive (400 mil. euro) spre un om de afaceri- prieten al sefului ei, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Ulterior, o Curte franceza o condamna penal pe Lagarde pentru acest caz, dar acuzata ocolea o pedeapsa de 1 an inchisoare cu executare, dupa ce judecatorul a ordonat recuperarea prejudiciului de la omul de afaceri. In Iul. 2011, condamnata penala Christine Lagarde a “avansat” si a devenit sef al Fondului Monetar International (FMI). Avem, asadar, o penala care conduce sistemul de plati internationale si careia tefelismul nu ii mai aminteste in strada trecutul, deoarece piticii tefelisti occidentali nu sunt ghidati pentru “proteste” neaparat pana la sediul FMI .

Cu certitudine, daca penalul

presedinte PSD Liviu Dragnea din Romania ar fi fost si el un director al FMI, un globalist cu mustata si ONG-urin in stapanire si un doctor in feminism si political correctness, atunci inclusiv mitingurile tefeliste de la Bucuresti s-ar fi stins la o bodega din Obor, iar tefelistii ar fi rezolvat la o tuica “de craci” dilemele juridice pe care le au ei pe Legile Justitiei. Dublul standard gretos practicat in ultimul timp de democratia occidentala in raport cu statele- viteza a doua din Europa Centrala si de Est impune nu doar atentia marita a guvernelor est-europene dar si editarea unui Cod de bune maniere (eventual pe finantare nerambursabila Soros) pentru Germania- Franta- Olanda- Italia.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-10-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori