Cautare bloguri

Gindul de simbata, 22 iulie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 21.07.2017 23:06:59

Gindul de simbata, 22 iulie 2017

Daca e vineri, e Traian Horia, de la Londra
UM Doi s-un sfert, prizonier de lux al lui Soros

O precizare din partea lui Ion Cristoiu:
Traian Horia, tinarul jurnalist al carui talent justifica acordarea unui spatiu saptaminal pe cristoiublog.ro, presupunind, evident, renuntarea de catre mine la un text, imi trimite un al doilea articol despre Influenta lui Soros in Romania. Despre acest subiect n-am scris si nici nu cred sa scriu dintr-un simplu motiv:
Cu exceptia unor speculatii din presa noastra, n-am la indemina informatii in stare a fi folosite intr-un articol care – nu-i asa? – trebuie sa fie cit de cit convingator. Traian Horia, asa cum se vede si din articolul de mai jos, are informatii despre Influenta lui Soros in Romania postdecembrista. Chiar daca e un blog si nu o gazeta, cristoiublog.ro se supune regulii de aur a oricarei institutii de presa din lumea:
Autorul articolului da seama de informatiile care apar sub semnatura sa.
Spun asta nu pentru a ma spala de miini in eventualitatea unui Scandal iscat de acest articol, ci pentru a semnala ca informatiile sunt exclusivitatea lui Traian Horia, singurul care stie si sursele din care le-a scos.
Eu cel putin nici macar nu l-am intrebat de unde are aceste informatii.
Ca de obicei, dupa ce-am primit articolul, l-am citit cu ochiul unui jurnalist mai batrin, pentru a vedea daca n-are nevoie de un alt titlu, mai atragator, sau de intertitluri.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-22-iulie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori