Cautare bloguri

Gindul de simbata, 29 iulie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 28.07.2017 23:22:52

Gindul de simbata, 29 iulie 2017

Traian Horia ne reaminteste de la Londra:
Romanul Claudiu Girdoc – prima victima din Anglia a terorismului cu masina pe post de bomba

In dosarele “Rotherham” si “Rochdale” din Marea Britanie, termenul “political correctness” este cel care a protejat faradelegea numai fiindca infractorii apartineau unui grup etnic diferit de cel majoritar. In dosarul “Atac in Bellingham- Londra”, individul care l-a lovit mortal cu masina pe romanul Claudiu Girdoc este singurul din cazuistica locala terorista care a plecat nestingherit acasa, cu voie de la Scotland Yard: acolo, la Londra, pe trotuarul unde a fost lovit Girdoc, s-au intalnit “political correctness” si “dublul standard” si au devenit Injustitie.

Cazul Girdoc, ingropat de doua ori

Intre Februarie si Iulie 2017, din 4 atacuri cu masina planificate si duse la indeplinire la Londra, singurul care nu a fost inregistrat ca “act terorist” de catre Politia britanica a fost cel din 26 fev., care a curmat viata lui Claudiu Girdoc si care a ranit alti patru romani. In plus, caz unic, atacatorul lui Girdoc a fost eliberat pe cautiune, iar politia britanica, Scotland Yard, nici macar nu a retinut atacul ca “terorism”. Aceasta, in ciuda faptului ca martorii relatasera cum individul a condus premeditat masina spre grupul de romani. In prezent, cazul spalatorului de masini Girdoc, ucis in acel atac, apare ca fiind ingropat definitiv: “cercetarea” stagneaza, iar presa si autoritatile mentin o mutenie totala. Practic, cazul Girdoc a fost ingropat de doua ori- o data in fata familiei romanului, a doua oara in fata interesului public.

Se intampla in Anglia: Scotland Yard nu cerceteaza de teama acuzatiilor de “rasism”

Ideea ca intr-o tara super-tehnologizata precum Marea Britanie, un om poate sa dispara “misterios” fara ca opinia publica sa afle informatii elementare despre criminalul care i-a “determinat” disparitia (nume, motivatie a atacului, nationalitate etc) si de ce atacatorul nu a fost considerat un pericol public, apare ca absurda.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-29-iulie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori