Cautare bloguri

Gindul de simbata, 4 noiembrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 03.11.2017 23:22:17

Gindul de simbata, 4 noiembrie 2017

Livia Stanciu o da in git pe amica sa, Codruta Kovesi, dezvaluind in chip oficial ca aceasta a fost in sufrageria lui Gabriel Oprea! Prostie sau viclenie?

Cu putin timp in urma, mai precis luni, 23 octombrie 2017, scriam sub titlul Stim totul despre cum a fost asasinat Iulius Cezar in Senatul roman in urma cu peste doua mii de ani. Nu stim nimic despre ce-a cautat Codruta Kovesi in Sufrageria lui Oprea in urma cu doar opt ani!:

Intimplarile din sufrageria lui Gabriel Oprea s-au petrecut nu in urma cu doua milenii, nici in urma cu doua secole sau cu doua decenii, ci in urma cu doar 8 (opt!!!) ani.

De la dezvaluirea lui Dan Andronic au trecut 6 (sase !!!) luni.
Reuniunea din Sufragerie a avut loc in centrul Bucurestilor, pe o strada umblata de oameni si nu de extraterestri, marginita de alte case. Nu era o casa conspirativa, ci o casa normala, stiuta de toti vecinii ca apartinind lui Gabriel Oprea. ()

Stabilirea adevarului despre 15 martie 44, inainte de Cristos, a avut la baza infinit mai putine documente si infinit mai putine marturii.

Pentru stabilirea adevarului despre seara lui 6 decembrie 2009, despre un eveniment petrecut de curind, linga noi, cu participanti care traiesc bine mersi, cu martori care traiesc, ba chiar care au aceleasi functii ca si acum 8 ani, cu documente numeroase aflate in seifurile unor institutii care exista si continua sa activeze, avem la indemina infinit mai multe posibilitati.

Si cu toate acestea, nici azi, dupa 6 luni de la o dezvaluire care a facut senzatie, despre care s-a vorbit si se mai vorbste inca nu stim daca George Maior, Florian Coldea si Codruta Kovesi au fost sau nu in sufrageria lui Gabriel Oprea cu opt ani in urma.

S-a infiintat o Comisie parlamentara de ancheta, s-a declansat o investigatie penala a Parchetului General, fiecare dintre cei trei au fost supusi tirurilor de intrebari ale presei independente, au fost solicitate sa se pronunte institutii precum SRI, Parchetul General.

Totul s-a dovedit zadarnic.

Nici acum nu stim adevarul din punct de vedere oficial.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-4-noiembrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori