Cautare bloguri

Gindul de simbata, 7 octombrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 06.10.2017 22:01:44

Gindul de simbata, 7 octombrie 2017

Daca e simbata, e Traian Horia de la Londra. De ce sustine Comisia Europeana represiunea impotriva catalanilor: UE si guvernul Spaniei au intelegere ca sa aduca pe continent migranti direct din Africa

In anii 80, guvernul spaniol condus de Felipe Gonzales organiza in secret echipe ale mortii supranumite GAL, infiintate si finantate ilegal prin Ministerul de Interne, pentru eliminarea nationalistilor basci ETA – cei care doreau separarea de Spania: altfel spus, marea democratie spaniola combatea terorismul prin terorism.

Mercenarii finantati de guvernul Gonzales

au plantat bombe, au organizat rapiri si sedinte de tortura, au executat civili basci- presupusi activisti ETA, care se aflau pe o “lista neagra” a Ministerului de Interne. Erau vremuri oarecum “normale”, in care presa occidentala ii denumea “teroristi” pe militantii ETA si era aceeasi presa occidentala care azi- prin alta garnitura de editori- ii denumeste “luptatori” pe membrii grupului terorist Stat Islamic: o presa cu coltii putreziti de atatea finantari Soros si- mai ales- de atata “political correctness”.

Astazi, guvernul spaniol al lui Mariano Rajoy

readuce in memorie vremurile cand militiile GAL rupeau oasele activistilor ETA, trimitind trupele politiei spaniole impotriva protestatarilor care cer in strada independenta Cataloniei: in doar cateva zile, politistii spanioli au ranit in strada aproape 900 de demonstranti pasnici. Daca brutalitatea politiei ar fi erupt in Ungaria sau Polonia (state ostile politicilor UE in materie de migratie), indubitabil toata presa finantata prin Soros- Juncker sau cea de stanga de genul “Pravda capitalista” (uite Associated Press! ) ar fi protestat impotriva “dictaturilor” de la Budapesta sau Varsovia. Despre “statul civilizat” Spania si represiunea salbatica organizata de Rajoy la Barcelona impotriva catalanilor, “prestatorii de servicii” cu pretentii de jurnalisti din presa controlata de George Soros, nu sufla, insa, nimic.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-7-octombrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori