Cautare bloguri

Gindul de simbata, 9 iunie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 08.06.2018 23:16:54

Gindul de simbata, 9 iunie 2018

Scrisoare catre catolicii din Romania: Rugati-va pentru fratele Papa Francisc

Text&foto: Traian Horia

Oameni ai Bisericii Catolice. Pe 25 mai 2018, Papa Francisc – acest marxist de treaba pe care intalnirile cu ateii din conducerea Uniunii Europene l-au obisnuit sa-si poarte crucea pe piept asa cum isi poarta scolarii cheia de-acasa la gat – a vorbit politistilor din Italia despre valorile familiei: asta, in timp ce, la 1500 de mile distanta, Irlanda catolica vota pentru micsorarea numarului de familii. Irlanda catolica vota, adica, pentru legalizarea avortului. Dupa vot, pe 7 iunie, fostul ministru nord-irlandez al Sanatatii, Jim Wells, declara ca in ultimii 50 de ani, avortul a omorat in Irlanda de Nord 9 milioane de oameni. Mai mult decat au omorat nazistii in lagarele de concentrare, conchidea Wells.

Frati catolici, cand irlandezii au mers la Referendumul pentru legalizarea avortului, ei au mers, au stat, au respirat departe de Papa. Caci Papa a stat mereu departe de ei – cei care l-au chemat si l-au asteptat, cei care au fost parasiti cu binecuvantarile de rigoare, pe pamant, in cer, cu vorba, cu gandul si cu fapta: inainte, in timpul si dupa votul pentru avort. Nu exista o parasire mai perfecta, mai tehnica, mai temeinica, mai naucitoare decat parasirea de catre Fratele Francisc a celor cativa oameni din Irlanda ce-au luptat impotriva mamutului Progresist pro-avort din tara lor, odinioara catolica.

Sa fi stat Papa intre acei irlandezi, chiar crucificat, insultat de gloata, impuns cu sulita, avand pe cap trei coroane de spini puse una peste alta si cu setea potolita printr-un burete inmuiat in otet made in China, ei da!, atunci Fratele Francisc ar fi ramas in memoria tuturor ca Sfantul Parinte ce-a dezmeticit si a fortificat ultima reduta catolica din Europa. Dar cu Dumnezeu in concediu si cu robul Sau, Francisc, intepenit demn intr-un scaun din Italia, tara Irlanda a pierit intr-o singura zi ca tara catolica si a expulzat in schimb, o clinica de avorturi in aer liber: asta, daca aerul mai poate fi liber in zilele noastre. Referendumul irlandez va lasa eternitatii imaginile unor pustoaice isterizate de feminism, care au sarbatorit in strada faptul ca pe viitor vor putea merge legal la ginecolog, dupa prima imprudenta a adolescentei.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-9-iunie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori