Cautare bloguri

Gindul de vineri, 13 octombrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 12.10.2017 19:58:09

Gindul de vineri, 13 octombrie 2017

Nu sint de partea lui Liviu Dragnea. Sint impotriva DNA ca bulan politic al lui Klaus Iohannis!

Se stie ca la precedenta Criza din PSD, cea poreclita Debarcarea lui Sorin Grindeanu, am fost de partea fostului premier.
Am scris numeroase comentarii si am intervenit pe televiziunile de stiri pentru a arata ca nesabuintele lui Liviu Dragnea povocau nu numai o Criza politica, dar si administrau PSD-ului o lovitura zdravana contribuind la imaginea de partid care nu poate sa administreze tara.
Ca dupa aceea Sorin Grindeanu m-a dezamagit, mergind sa-i cerseasca lui Liviu Dragnea iertare, in stilul fanariot al politichiei romanesti, e o alta poveste.
Nu-mi pare rau ca am fost de partea lui.
Nu-mi pare rau, deoarece eu n-am sprijinit un om, ci un principiu.
Si anume ca, in democratie, un lider precum Liviu Dragnea are datoria de a ma convinge pe mine, simplu cetatean, de justetea deciziei sale de a da jos propriul guvern, deoarece politicianul raspunde inainte de toate in fata opiniei publice.

In alte tari, de democratie pline, liderii politici, inainte de a lua o decizie, isi fac un veritabil plan de convingere a opiniei publice, sub semnul legii moderne ca un Razboi trebuie cistigat si mediatic nu numai pe teren.
Liviu Dragnea si camarila sa nu ma convinsesera ca Sorin Grindeanu trebuia dat jos cu atitea costuri politice.
Criza politica precendenta mi s-a parut o nebunie, o iresponsabilitate, o joaca de-a Guvernarea in cazul unui partid care-si asumase guvernarea.

Din cite se vede, in recenta Criza politica sint hotarit de partea lui Liviu Dragnea.
Si asta din citeva motive:

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-13-octombrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori