Cautare bloguri

Gindul de vineri, 6 octombrie 2017

Ion Cristoiu

Data postare: 05.10.2017 20:32:57

Gindul de vineri, 6 octombrie 2017

Topul neghiobiilor spuse/ facute cu ochii larg deschisi: Liviu Dragnea, dormi linistit! Mitingistii lucreaza pentru tine!

1.

La venirea si plecarea lui Liviu Dragnea la si de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, un grup de citeva persoane, de profesie mitinginsti, adus si agitat de Malin Bot, prezentat de postul prezidential Realitatea tv drept jurnalist, a creat un intreg taraboi inutil din punctul de vedere al cauzei potrivit unei smecherii mesterite si de oamenii lui Dan Voiculescu, ori de cite ori Traian Basescu venea la B1tv, pentru a acorda un interviu.

Nu stiu ce hram poarta Malin Bot. Altfel spus, nu stiu daca initiativa sa de teatru de strada are temeiul in nevoia de a se pastra in centrul atentiei sau intr-un ordin primit pe inserat.
Stiu insa ca initiativa e una dintre cele mai mari neghiobii ale timpurilor noastre daca ea s-a vrut una anti-Dragnea. Liviu Dragnea se afla la prima sedinta a unui Proces a carui reluare de la zero poate fi considerata drept una dintre cele mai mari bizarerii judiciare din decembrie 1989 pina acum. Ar fi fost normal ca aceasta prima sedinta, care a confirmat reluarea procesului de la zero si a intarit suspiciunea ca reluarea are drept scop salvarea lui Liviu Dragnea (deja una dintre piesele importante ale DNA a trecut de partea sefului PSD), sa stirneasca in opinia publica mari semne de intrebare. Nu s-a intimplat asa ceva. Faptul cel mai important – desfasurarea primei sedinte dintr-un Proces reluat de la zero dupa ce Liviu Dragnea se afla la citeva minute de sentinta de condamnare – a trecut neobservata. Si asta deoarece opinia publica a fost concentrata exclusiv pe Scandalul provocat de Grupul lui Malin Bot, scandal amplificat de Codrin Stefanescu. In loc sa ne intrebam Cum dracu s-a reluat un Proces de la zero? ne-am ocupat de intrebarea A fost sau nu inghiontit Malin Bot?
Liviu Dragnea, dormi linistit! Mitingistii lucreaza pentru tine!

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-6-octombrie-2017/

Bloguri, Bloggeri si Cititori