Cautare bloguri

Gindul de vineri, 9 februarie 2018

Ion Cristoiu

Data postare: 08.02.2018 20:49:58

Gindul de vineri, 9 februarie 2018

Secvente din viata fara de moarte de la supermarket

Discount. Pe rafturi si printre rafturi spinzura afise in culori tipatoare, aducind la cunostinta publicului cumparator ca intre 1 si 8 martie Complexul acorda un discount de 10% la orice bon care depaseste un milion de lei.

Mare afacere nu e.
Cistigi la un milion de lei vechi (100, noi), o suta de mii de lei vechi (10 lei, noi).

Pe deasupra, ca sa-ti iei banii trebuie sa te prezinti la un ghiseu de pe culoar, sa astepti vreo ora fixat intr-o coada uriasa ca o insecta intr-un insectar, sa completezi un formular pret de vreun sfert de ora, cu un pix caruia i se termina pasta, si sa suporti rastirile junei de la ghiseu al carei capusor balai rasare din cind in cind, ca si cum s-ar juca de a v-ati ascunselea, din dosul peretelui de lemn.
Cu toate acestea, toata lumea se grabeste sa profite de discount.

*

Copilului ii vor spune Colgetuta. Culai Parvana si-a gasit de lucru. Virit intr-un ambalaj care imita tubul de pasta Colgate trebuie sa se plimbe prin hala uriasa a Supermarketului pentru o reclama la cunoscutul produs.

Campania publicitara se refera insa la chilipirul pe care-l face cumparatorul luind un tub de Colgate si nu – sa-i zicem – unul de otrava de soareci.

Dind banii pentru un tub de Colgate, clientul sau, mai degraba, vizitatorul supermarketului (vin multi aici, cu toata familia, ca intr-un city break), are dreptul la o periuta de dinti pe gratis. Pentru a convinge de asta, tubul trebuie sa circule alaturi de Periuta.

Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-9-februarie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori