Cautare bloguri

Ion Cristoiu

cristoiu

Link: http://www.cristoiublog.ro

Descriere: maestru ziarist care a trecut de la opinii pro-securiste privind revolutia din 89 si gaini care nasteau pui vii la a fi promotor al luptei anti-sistem de pe pozitii conservatoare

Ultimele postari

 • Data postare: 16.10.2018 19:28:05

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de miercuri, 17 octombrie 2018

  Cum l-a scos din joc Binomul pe Tiberiu Nitu pentru a-i face loc lui Augustin Lazar

  Pe 2 octombrie 2018 Inalta Curte de Casatie si Justitie a clasat dosarul – pe motiv ca fapta nu exista – prin care Tiberiu Nitu, fost procuror general, trimis in judecata de DNA pe 9 februarie 2016, sub acuzatia de abuz in serviciu prin folosirea unui echipaj politienesc de insotire. Cu citeva luni mai inainte, in 27 aprilie 2018, DNA clasase dosarul invocind o decizie a CCR care nuanta abuzul in serviciu. Convins chiar de la inceput ca e nevinovat (cum sa nu beneficieze procurorul general al Republicii, urit de multi mari infractori, de un echipaj de insotire, necesar si pentru deplasarile demnitarului in interes de serviciu intr-un Bucuresti in care e bine sa stai in casa, atit de rea e circulatia autovehicolelor?) Tiberiu Nitu nu s-a multumit cu solutia parsiva a DNA, care-l scotea de sub acuzarea juridica, dar il pastra sub acuzarea morala: Se daduse mare cu echipajul de insotire, care crea in chip inevitabil un alai de Sef care trece printre muritori fara sa-i salute! Punerea sub acuzare a ditamai procurorul general si trimiterea in judecata de un Departament din subordine a fost la vremea respectiva un eveniment spectaculos si o premiera postdecembrista. Aparent, momentul demonstra existenta unei Justitii cu adevarat independente, una dintre conditiile sine qua non ale unui stat de drept real si nu de fatada. Legata la ochi fiind, Justitia nu tinea cont nici de functia de exceptie indeplinita de Tiberiu Nitu in Romania. Comisese o infractiune? Si ce daca era procuror general? Si ce daca il inhata tocmai o subordonata, Codruta Kovesi? In statul de drept toti cetatenii sint egali. De la Vladica, cum i s-ar putea spune presedintelui, pina la opinca, intelegind prin asta pe toti simplii cetateni, care, evident, poarta acum pantofi.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-17-octombrie-2018/

 • Data postare: 15.10.2018 20:17:06

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de marti, 16 octombrie 2018

  Cum au ajutat PSD Dacian Ciolos si USR l-a uciderea Initiativei cetatenesti

  Mai multe site-uri, dintre cele care nu-l simpatizeaza pe Dacian Ciolos, au istorisit cu vadita placere un incident intimplat fostului premier cu o vinzatoare la o patiserie din Iasi. Momentul s-a ivit pe parcursul campaniei incepute pe 11 septembrie 2018 in Piata Universitatii si publicitata de Divizia Presa a SRI ca intitulata Oameni noi in politica. Unul dintre site-utile cu profil de UM in presa a publicat un amplu reportaj de la spectacolul din Piata. Citam dupa cum a aparut: Lideri ai USR, reprezentanti ai societatii civile si fostul premier Dacian Ciolos, lider al Miscarii Romania Impreuna, au demarat marti, in Piata Universitatii, campania de strangere de semnaturi pentru reformarea legislatiei electorale sub titlul «Oameni noi in politica». Campania este sustinuta de 26 de organizatii civice si 4 partide politice: USR, Miscarea Romania Impreuna, PACT si Partidul Oamenilor Liberi. Potrivit site-ului, campania sta sub semnul punerii la lucru a initiativei cetatenesti, formula mai aparte a democratiei, pe care Dacian Ciolos si USR pariaza din plin. Sub acelasi semn, USR a strins un milion de semnaturi pentru modificarea Constitutiei astfel incit penalilor sa li se interzica prin Constitutie ocuparea unor functii publice. Formula initiativei cetatenesti a sedus si PMP. Eugen Tomac a anuntat stringerea unui milion de semnaturi pentru modificarea legislatiei electorale. Daca Parlamentul refuza sa dea curs semnaturilor – a amenintat presedintele PMP – ne vom adresa lui Klaus Iohannis ca sa initieze un Referendum. Toate bune si frumoase. Numai ca Dacian Ciolos duce o campanie de stringere de semnaturi pentru o initiativa cetateneasca fara sa-si dea seama seama ca duminica , 7 octombrie seara, ideea initiativei cetatenesti a murit pentru totdeauna in Romania. Si a murit, pentru ca el, liderii USR si Divizia Presa au indemnat la boicotarea Referendumului pentru familie.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-16-octombrie-2018/

 • Data postare: 14.10.2018 21:06:38

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de luni, 15 octombrie 2018

  O va face episodul din Costa Rica pe Elena Udrea sa nu mai creada in destinul ei de exceptie?

  Vineri, 12 octombrie 2018, la emisiunea Alexandrei Stoicescu de la Antena 3, am consacrat intreg spatiul de o ora al transmisiei in direct, scenariilor si intrebarilor stirnite de arestarea preventiva a Elenei Udrea miercuri, 3 octombrie 2018, in Costa Rica, la San Jose. Cu o saptamina inainte, vineri, 5 octombrie 2018, ma ocupasem, in intelegere cu moderatoarea, tot de acelasi eveniment. N-am nici o indoiala ca multi cititori si telespectatori s-au intrebat, nitel nedumeriti Ce m-a apucat? N-am alte evenimente din jur si de mai departe, deosebit de atitatoare, atit pentru mine, cit si pentru romani care sa merite atentie? Cumva vreau sa abat atentia – cum ar insinua in chip securistic acoperitii din presa – de la marile dificultati cu care se confrunta Guvernarea PSD? Sau, mai stii, m-a pus Traian Basescu sa-i fiu avocat: Intuind ca se pot ridica asemenea intrebari, vineri, 12 octombrie 2018, in prefata emisiunii de la Antena 3, am incercat sa explic preocuparea mea fata de Cazul Elena Udrea. Dupa ce am trecut in revista posibilele implicatii in Romania ale arestarii din Costa Rica – regimul PSD nu mai poate fi suspectat ca sta cu miinile in sin cind e vorba de indeplinirea unei sentinte judecatoresti, iar Tudorel Toader a scapat de posibila acuzatie ca n-a miscat un deget pentru extradare –, am explicat ca Elena Udrea continua sa ma preocupe si prin destinul ei de personaj dramatic al vremurilor postdecembriste. Fosta candidata la Presedintie, nu e un personaj oarecare, un personaj de mina a doua, un actor trecator pe scena vietii noastre publice din Romania. Elena Udrea a dominat scena politico-mediatica, timp de 13 ani, de cind a urcat pe bolta postdecembrismului ca stea lansata de Traian Basescu. Urmaresc destinul Elenei Udrea din 2005, de cind in administratia prezidentiala a aparut Blonda de la Cotroceni. As putea spune ca la temelia acestui destin am pus si eu o caramida prin interviul de la Antena 3 de dupa plecarea Elenei Udrea de la Cotroceni, interviu surprinzator, deoarece fusesem pina atunci un adversar al noii stele mediatice, interviu edificator pentru mine, cel putin, asupra personalitatii deosebite a Elenei Udrea. De la acel interviu destinul Elenei Udrea, urmarit de mine cu atentie de Istoric al clipei, dar si de Istoric in general, a avut un urcus continuu – atotputernic ministru al Turismului si apoi al Dezvoltarii, lider al partidului de guvernamint, presedinte al PMP, candidat la Presedintie. Dupa cum destainuia si Jurnalul Elenei Udrea, acest urcus s-a oprit in seara primului tur al prezidentialelor si s-a transformat intr-un coboris dramatic, tot mai accelarat de la o zi la alta: retinerea in catuse, arestarea preventiva, procesele, plecarea in Costa Rica, condamnarea definitiva intr-un dosar si deschiderea altora, retinerea si arestarea preventiva in Costa Rica.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-15-octombrie-2018/

 • Data postare: 13.10.2018 23:47:25

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de duminica, 14 octombrie 2018

  Imparatul Octavian Augustus ar fi votat DA la Referendumul pentru Familia Traditionala

  Referendumul pentru familie a esuat, desi patru milioane de cetateni au mers la vot pentru a spune Da . Citind pe Cassius Dio am gasit in primele pagini din Cartea LVI a Istoriei Romane o stralucita pledoarie a Imparatului Octavian Augustus, fondatorul regimului imperial Roman, pentru ceea ce Referendumul de la noi a numit Familia traditionala, cea intemeiata pentru a face si a creste copii. Augustus a fost un promotor hotarit, consecvent al respectarii moravurilor, intr-un efort de a opri mersul societatii romane, mareata tocmai prin traditiile sale de austeritate morala, catre decaderea care va costa chiar Imperiul. Printre altele , sub Augustus in anul 9 Dupa Christos s-a dat Lex Papia - Poppaea, dupa numele consulilor care au propus-o – la sugestia Imparatului, desigur – Marcus Papius Mutilius si Quintus Poppaeus Secundus. Legea prevedea masuri aspre impotriva celibatarilor si a cuplurilor fara copii. Prevederile legii au stirnit nemultumirea celor vizati, care au inceput sa faca presiuni pentru abrogarea. Augustus, cel care a avut taria de a o trimite pe Iulia, fiica sa, pentru destrabalare, in exil, pe insula Pandataria, i-a strins pe cei neinsurati si pe cei fara copii, dar si pe cei cu copii in For, unde le-a tinut discursuri cu vadite note de lectii venite de la Parintele Patriei. Momentul prezent si in serialul Eu, Claudius, dupa romanul Eu, Claudius Imparat de Robert Graves, e descris de Cassius in Istoria Romana. Deoarece in campania pentru Referendum au lipsit textele convingatoare in favoarea Familiei traditionale, m-am gindit sa reproduc aici fragmente insemnate din discursurile tinute de Augustus atit celor cu copii, cit si celor fara copii. Pentru usurinta lecturii, am pus intertitluri:

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-14-octombrie-2018/

 • Data postare: 12.10.2018 22:15:19

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de simbata, 13 octombrie 2018

  Institutul National al Magistraturii inhamat prin Protocol cu Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati din Romania la caruta migratiei ilegale

  Text&foto: Traian Horia Stolu si cu Protocolul In septembrie 2018, publicatia cristoiublog.ro dezvaluia ca un ONG numit Jesuit Refugee Service, patronat de marxistul de treaba cu cruce pe piept Papa Francisc, deruleaza in Romania, sub acoperirea unor proiecte, ceea ce Comisia Europeana nu reusise sa obtina prin negocieri cu membrii UE: "relocarea" de solicitanti de azil, eventual dinspre Iordania, Turcia si Liban catre Romania, Marea Britanie, Germania si Portugalia. Proiectul JRS se constituia, alaturi de multe alte repere, in fapte ce semnalau apropierea Conferintei "Global Compact for Migration" a ONU (Maroc, decembrie 2018) privitoare la asa-numita "migratie sigura, ordonata si reglementata" dinspre Africa spre Europa, dar si ca o confirmare a faptului ca presiunile asupra statelor- membu UE din partea unor organizatii supra-nationale- precum Organizatia Natiunilor Unite (ONU) au crescut si se exercita sub diferite forme. In acelasi registru, in anul 2017, Institutul National al Magistraturii (INM), rulat prin Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM), semna un Protocol cu Agentia ONU pentru Refugiati Romania pentru ca judecatorii romani sa primeasca "pregatire de calitate" pe cauzele de migratie: stoluri de idei in Romania trebuie sa primeasca multimi de raspunsuri. Intelegerea INM- UNHCR decurgea intr-un stat (Romania) in care Protocoalele unor institutii publice (daca ar fi sa mentionam doar pe cele dintre Justitie si SRI) capatasera deja o trista notorietate, prin faptul ca au ocolit legislatia in vigoare si au introdus riscuri noi pentru siguranta unora dintre cetatenii romani care cereau acces egal la Justitie. Sa fii "perfectionat" In aprilie 2017, Institutul National al Magistraturii incheia cu UNHCR (Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati) Romania un Protocol de colaborare pe problematica refugiatilor. Teoretic, UNHCR se insarcina sa asiste INM cu "pregatire de calitate" pentru judecatorii si procurorii romani, pe cazuistica solicitantilor de azil si a refugiatilor (certificati de alte state UE ca pot beneficia de o protectie internationala) sositi in Romania. Faptic, INM se lasa "scolit" de UNHCR la categoria "clasa pregatitoare", desi legislatia romaneasca si intelegerile internationale la care Romania este parte erau absolut suficiente pentru nevoile instantelor locale in acest domeniu.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-13-octombrie-2018/

 • Data postare: 11.10.2018 20:35:53

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de vineri, 12 octombrie 2018

  Romanii au mers la vot ca sa raspunda la o intrebare care nu le spunea nimic

  La conferinta de presa ad-hoc de marti, 10 octombrie 2018, Liviu Dragnea a fost hartuit, in nici un caz sexual, de fatuce venite din redactii cu intrebarea in gura, in chestiunea implicarii PSD in Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Ca si Viorica Dancila, de unde trag concluzia unui mesaj la nivel guvernamental, Liviu Dragnea a sustinut ca PSD si-a asumat doar misiunea de informare a alegatorilor: Am spus-o de la inceput, in mai multe rinduri, ca PSD nu face campanie pentru a indemna oamenii sa voteze intr-un fel sau altul, ci doar o campanie de informare si atit, lucru pe care l-am facut. Desi Liviu Dragnea nu ne-a spus, sint sigur ca prin informare domnia sa intelege raspunsul la intrebarea Sa merg la vot ca sa votez ce? E o intrebare pe care, asa cum am scris, mi-am pus-o si eu, ca un Cetatean Turmentat al lumii de azi, in care casatoria intre persoane de acelasi sex trece drept o axioma, iar o cucoana te poate acuza ca acum saptezeci de ani, cind erati amindoi Soimi ai patriei, ai hartuit-o sexual intrebind-o daca si pe ea a adus-o barza. N-am avut onoarea sa fiu beneficiarul campaniei de informare a PSD. Prin urmare, a trebuit sa ma descurc de unul singur. Si mi-am dat seama ca n-aveam nici un motiv sa ma ostenesc iesind din casa pentru a merge sa votez. Intrebarea pusa pe buletine suna astfel: Sinteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament? Pe cristoiublog.ro de miercuri, 3 octombrie 2018, am aratat ca o asemenea intrebare descumpanea din start orice gind de a merge la Referendum. Chiar eu, presupus la curent cu viata politica a tarii, dupa ce m-am intrebat, eu ce dracu votez? mi-a trebuit un efort de documentare pentru a deslusi adevarata intrebare. Scriam pe cristoiublog.ro despre rezultatul documentarii:

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-12-octombrie-2018/

 • Data postare: 10.10.2018 22:02:17

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de joi, 11 octombrie 2018

  Nepoteii lui Caracudi fata-n fata cu Liviu Dragnea

  Am publicat anii trecuti intr-unul din volumele de eseuri un text despre actualitatea lui Caragiale in materie de ceea ce azi a devenit sifilisul presei asa-zis independente: Stirile din surse. Cu punctul de plecare in celebra schita a marelui satiric, Reportaj, eseul se intitula Radiografia stirilor din surse. Reiau pe scurt argumentatia mea expusa in volum pe mai multe pagini. Naratorul, care nu e altul decit Caragiale, beneficiaza de stirile politice aduse de un redactor pe nume Caracudi. Acesta reusise sa ridice pe culmi ametitoare tirajul gazetei Revolta cu informatii in exclusivitate, obtinute din surse, despre intilnirile intre patru ochi dintre Carol I, Suveranul, si Ion C. Bratianu, premierul, poreclit Vizirul. Una dintre stirile aduse de Caracudi si publicata in Revolta suna astfel: Se stie ca Regele de mult isi da seama de starea nenorocita in care a ajuns tara, si nu pierde nici o ocazie pentru a-si manifesta nemultumirea fata cu guvernul vizirului. Regele pindea de mult momentul cind sa spuna verde sefului colectivitatii ce crede despre aceasta politica descreierata. Astfel, ieri, cind vizirul a mers la obicinuita audienta, Regele s-a inchis cu dinsul in cabinetul de lucru, luind cele mai stricte precautiuni a nu fi auzit de nimeni, si i-a tras vizirului o sapuneala numarul unu, facind critica amanuntita si foarte aspra a acestei politice, care consista in a tolera jafuri, asasinate si procese scandaloase, dupa propria expresie a vizirului. Tot timpul, vizirul a tacut cu ochii in pamint, galben la fata ca un cadavru. La sfirsit, Regele, aratind ca situatia a devenit intolerabila pentru tara si pentru Coroana, a spus raspicat: – Nu mai merge, domnilor, nu mai merge ! S-a observat chiar de servitori aerul plouat al vizirului la iesirea din palat. Curios sa afle sursele lui Caracudi, Caragiale il urmareste si descopera ca acesta pur si simplu nascocea stirile pe o banca din Cismigiu. In eseu am explicat pe larg succesul de tiraj al acestor nascociri:

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-11-octombrie-2018/

 • Data postare: 09.10.2018 19:18:18

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de miercuri, 10 octombrie 2018

  Daca ne gindim mai bine, prezenta la Referendum a fost surprinzator de buna

  Au fost date publicitatii rezultatele finale ale Referendumului din 6-7 octombrie 2018: Prezenta a fost de 21, 10%, adica 3.857.308 de alegatori. Au spus DA 91,56%, adica 3.531.732 de alegatori. Pentru NU au fost 6,47%, adica 249.412 de persoane. Potrivit Legii, pragul de atins era de 30%. In aceste conditii, Referendumul n-a fost validat. Prin urmare, articolul 48 din Constitutie va ramine tot in formularea Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti ( ), contestata de initiatorii revizuiri pe motiv ca da posibilitatea legalizarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Din perspectiva unei Romanii supusa standardelor tipice lagarului democratic, in care ea a intrat de bunavoie si nesilita de nimeni, invalidarea Referendumului e un fapt pozitiv. Asa cum am mai scris de mai multe ori, nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intimplat cu tara noastra in plan extern daca ar fi trebuit sa modificam Constitutia intr-un sens invers decit cel in care se modifica in spatiul euroatlantic Constitutiile. Se poate vorbi insa de un esec al Referendumului ca o consultare populara prin vot a pozitiei romanilor in chestiunea familiei traditionale? Evident, nu. In cele din urma, cei care au mers la urne si au pus stampila pe DA au votat pentru familie in general si nu pentru impunerea constitutionala a unei discriminari.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-10-octombrie-2018/

 • Data postare: 08.10.2018 21:13:29

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de marti, 9 octombrie 2018

  De ce a esuat referendumul? Pentru ca PSD a avut interesul sa esueze

  Neatingerea pragului de 30% la Referendumul din 6-7 octombrie 2o18, denumit impropriu Pentru familie, a stirnit in spatiul public binecunoscuta galagie a datului cu parerea, amplificata si de naravul televiziunilor de stiri de a cere in dreapta si in stinga raspunsul la intrebarea cu vadite note de imbecilitate Ce parere aveti? Urmarind parerile care au umplut pina la refuz spatiul public iti dai seama inca o data ca Romania e bolnava pentru eternitate de Sindromul Cocosila din Morometii, al datului cu parerea despre orice, denuntat de Caragiale in Conu Leonida fata cu reactiunea ca Sindromul Fericirii de a le sti pe toate. S-a spus si s-a scris ca rezultatele Referendumului dovedesc toleranta poporului roman, fara a se observa ca, totusi, peste 3 milioane cinci sute de mii de romani au iesit la vot fara a fi scosi de partide pentru a spune Da. Ca sa nu mai spun ca adversarii raspunsului Da n-au avut curaj sa ceara sustinatorilor sa mearga la vot si sa spuna Nu. Ei au preferat smecheria romaneasca cu pititul dupa absenteism. Indemnarea romanilor sa nu mearga la vot venita din partea USR si a partidului Mir-Mir al lui Dacian Ciolos, a fost semnul lasitatii. Cele doua creatii artificiale ale Diviziei Politice a SRI au tinut sa-si adjudece drept victorie absenteismul, care indiscutabil n-a fost rezultatul boicotului boicotului. Adversarii PSD, ca de obicei Sinistrii lui Basescu, in frunte cu Monica Macovei, si Divizia Presa a SRI, s-au grabit sa vada in nevalidarea Referendumului un esec al PSD. Ma rog! Sindromul Vrabia malai viseaza. S-a trecut cu vederea ca si PNL, un alt mare partid, a indemnat oamenii sa mearga la vot. Daca nevalidarea e un esec al partidelor, printre acestea trebuie sa inscriem si PNL. Jurnalistii Pucistilor, cei mai multi mituiti de Primaria Capitalei cu contracte de publicitate si consultanta, s-au grabit sa-i faca pe plac Gabrielei Firea interpretind rezultatele referendumului drept boicotarea lui Liviu Dragnea de catre baronii locali. Nu s-a vazut ca absenteismul a fost masiv chiar in Teleorman, judet in care e suficient ca Liviu Dragnea sa plesneasca din degete pentru ca masinaria de partid sa scoata la vot pina si iepurii din paduri.

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-9-octombrie-2018/

 • Data postare: 07.10.2018 20:02:28

  blog-mania.ro postare Ion Cristoiu

  Gindul de luni, 8 octombrie 2018

  Printr-un cap in gura numit OUG, Coalitia PSD - ALDE vrea sa lase fara dinti cele trei Legi ale Justitiei

  16 iulie 2018. In Romania se dau publicitatii propunerile Comisiei de la Venetia, sub forma unei pozitii preliminare, de modificare a Legilor Justitiei. Cu o luna inainte, mai precis in 11-12 iunie 2018, o delegatie a Comisiei venise la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre Legile Justitiei trecute de Parlamentul Romaniei. Comisia fusese sesizata de Klaus Iohannis, printr-o scrisoare trimisa pe 3 mai 2018 in vederea unei opinii asupra celor trei Legi ale Justitiei. Teoretic, Klaus Iohannis sesizase Comisia de la Venetia pentru a obtine un punct de vedere profesionist despre Legile Justitiei. Ceva asemanator solicitarii adresate Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale. In realitate, sesizarea tinea de batalia politica angajata de Klaus Iohannis, ca purtator de cuvint al Sistemului, impotriva modificarilor la Legile Justitiei menite a exclude pentru totdeauna repetarea abuzurilor incredibile la care se dedase Binomul SRI-DNA. Miercuri, 2 mai 2018, expunindu-si opozitia categorica fata de cele trei legi ale Justitiei, Klaus Iohannis inscria printre mijloacele de lupta impotriva lor sesizarea Comisiei de la Venetia: Am decis, ca atare sa trimit intregul pachet inapoi la CCR si in paralel sa sesizez Comisia de la Venetia. De aceea fac un apel catre CCR de a nu se grabi si a conlucra cu organismul european care contribuie de aproape 30 de ani la dezvoltarea unui patrimoniu constitutional comun in Europa si care sprijina statele in materie de democratie, inclusiv prin acordarea unui sprijin constitutional de urgenta. Sunt convins ca judecatorii CCR vor avea toata deschiderea pentru un demers care isi propune sa asigure respectare principiilor si valorilor europene in Romania. Din aceasta declaratie se vede limpede ca presedintele Romaniei punea in aplicare un truc vechi al politicienilor romani in paruiala interna:

  Link: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-8-octombrie-2018/

Bloguri, Bloggeri si Cititori